Wiki Loves Monuments (ca)

De Wikimedia España
Jump to navigationJump to search
LUSITANA WLM 2011 d.svg
Espanya   


Fins aquest moment s'han carregat Plantilla:Total WLM general 2024 fotos participants al concurs internacional,
de les quals Plantilla:Total WLM España 2024 són de monuments espanyols (el Error en la expresión: no se reconoce el carácter de puntuación «[».%). Segueix participant!Països participants el 2013.

Wiki Loves Monuments 2024 és un concurs fotogràfic de monuments obert a tot el món i organitzat pels capítols capítols de Wikimedia i grups de voluntaris a distints països. La Fundació Wikimedia és l'entitat que dóna suport a la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure, entre altres projectes.

El concurs Wiki Loves Monuments va estar organitzat per primera vegada en 2010 als Països Baixos, i el 2011 es va celebrar a 18 països europeus, aconseguint-se 169.348 fotografies. Donat l'èxit de l'edició de 2011, aquest any es realitzarà a nivell mundial, sumant-se països d'Amèrica, Àsia i Àfrica, a més de la gran majoria de països europeus. Les 10 millors fotografies de cada país competiran a una fase internacional, el jurat del qual seleccionarà les millors fotografies de monuments de 2024, amb els seus propis premis.

El Patrimoni Cultural és una part important del coneixement que recull i difon la Viquipèdia. Tot el món pot contribuir tant amb imatges con amb articles. Una imatge val més que mil paraules, en tots els idiomes.

Tot el món està convidat a carregar imatges de monuments sota una llicència lliure per al seu us a les Viquipèdies. La idea d'aquest projecte és aconseguir una visió global i única del patrimoni cultural de cada país.

L'edició del concurso a Espanya compta amb el suport i col·laboració de:

Les regles bàsiques del concurs són:

  • Fotografiar monuments, el que es pot fer en qualsevol moment.
  • Publicar la fotografia sota una llicència lliure.
  • Pujar-la a Wikimedia Commons entre l'1 i el 30 de setembre de 2024.
  • Les fotos cal que siguen fetes pels participants i carregades per ells mateix.
  • Incloure l'identificador del monument junt a la fotografia.

No hi ha límit al nombre d'imatges que pots pujar. A qué estàs esperant per a eixir a fer fotos?

>>>> Vols participar? <<<<