2011

From Wikimedia España
Jump to: navigation, search
LUSITANA WLM 2011 d.svg

Hasta este momento se han subido Plantilla:Total WLM general 2019 fotos participantes en el concurso,
de las cuales Plantilla:Total WLM España 2019 son de monumentos españoles (el Error en la expresión: no se reconoce el carácter de puntuación «[».%). ¡Sigue participando!

Països participants en 2011.

Wiki Loves Monuments 2011 és un concurs fotogràfic públic centrat en els monuments i organitzat pels capítols de Wikimedia. La Fundació Wikimedia és l'entitat que dona suport a la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure. En 2010 va ser organitzar per primera vegada als Països Baixos, i en 2011 està sent organitzat en diversos països europeus.

El Patrimoni Cultural és una part important del coneixement que recull i difon la Viquipèdia. Tothom pot contribuir tant amb imatges com amb articles. Una imatge val més que mil paraules, en totes les llengües.

Les regles bàsiques del concurs són:

  • El concurs es dura a terme del 1 al 30 de setembre de 2011.
  • Los fotografies han de ser fetes per els participants i carregades per ells mateixos.
  • Cal que siguen llicenciades amb una llicència lliure.
  • Les fotografies han de carregar-se amb l'identificador del monument.
  • Tenim diversos premis i categories, i l'organització contactarà amb tots els guanyadors. A més a més, es triaran les 10 millors fotografies rebudes i s'enviaran a la següent fase del concurs, on seleccionaran els premiats a nivell europeu.

Per això, tot el món està convidat a carregar imatges de monuments amb una llicència lliure per al seu us a les Viquipèdies. La idea d'aquest projecte és aconseguir una visió global i única del patrimoni de cada país.


>>>> Hi vols participar? <<<<

Galería